the churchill

plot 11

The property is opened up by a central hallway, leading to a large living room and an impressively large kitchen-diner area with additional space for a family area, boasting bi-fold doors opening onto the outdoor space. Upstairs boasts four generously-sized double bedrooms, one with en-suite and dressing area, and a large family bathroom.

blenheim_vale_the_churchill.jpg
Ground Floor Metric (m) Imperial
Lounge 5.47 x 3.95 17’11 x 13’0”
Kitchen/Family 5.94 x 3.47 19’6” x 11’4”
Dining 2.36 x 3.17 7'9” x 10’5”
Utility 1.06 x 1.21 3’6” x 4’0”
First Floor Metric (m) Imperial
Bedroom 1 3.95 x 3.19 13’0” x 10’6”
Dressing 2.75 x 1.21 9’0” x 4’0”
Bedroom 2 3.59 x 2.93 11’9” x 9’7”
Bedroom 3 3.10 x 4.09 10’2” x 13’5”
Bedroom 4 2.75 x 3.50 9’0” x 11’6”
Overall 134.59 m² 1449 ft²